Kong Vinter - Da Boyz In Da Hood 1-0

Ikke såååå fornøyde gutter på sovesalen...

Ja, så endte det som vi fryktet. Kong Vinter har flekket tenner så det holdt. Vi fikk gutta opp, men dessverre ikke ut til Base Camp. Etter å ha vært ute i Base Camp i morges, da så vi hvor dette bar;

Uværet, fra verre til verst!

Begge snøhulene hadde føket igjen. Startet med å åpne den ene. Dette var gjort på 15 minutter. Gikk over på hule nr 2. Gjort på 15 minutter. I mellomtida hadde hule nr 1 føket igjen. Kraftig vind, snøføyke gjorde sitt til at motet forsvant. Til og med bikkja mislikte situasjonen. Hun virket rett og slett redd. I kastene var vi vel oppe i 15 m/s...Høres kanskje ikke mye ut, men det er himmelvid forskjell på høyfjellet og nede i "flatlandet".  Det var derfor vi tok det vanskelige, men riktige valget; gutta måtte overnatte inne på Haukeli fjellseter og i en sovesal. Elevene hadde full forståelse for valget, men likte det naturlig nok ikke.

PS! Løpet av kvelden tok det helt av; Over 30 m/s... Vi fikk med dette bekreftelsen!

Satser på bedre tider i morgen. Meldt lettere, men fortsatt "trekkfullt".

Friluftshilsen alle oss oppe på Haukelifjell.

 

Én kommentar

Langbakken

15.feb.2012 kl.19:54

Nei og nei. Så surt. Dette var jo ikke no artig i det hele tatt. Håper det går bra med alle.

Vær forsiktige ;-) Værmelding sier at vinden vill avta på marran i morgen, men ta seg opp igjen litt utpå. Får håpe dere kommer dere ut dit en tur. Det er vell nå i disse stunder samarbeid er viktigst :-) Husk: Sikkerhet først osv ;-) Hils :-)

Skriv en ny kommentar

hits