Villmarksopplevelser med mening!

Onsdagskvelden: Vi er et sosialt vinnerteam!

Middagskos med gjengen...


Ingenting er så moro som en frustrert lærer....

Onsdagskvelden ble det mat for en gjeng med sultne ulver. Med meksikansk gryte på menyen, skillingsboller, rosinboller og hvetekringle med vaniljekrem til dessert, så ble det mye god mat for gjengen. Vi har løpet av turen alltid prioritert å ha felles bespisning. Dagen ble avsluttet med badstu og påfølgende snøbading i de sene kveldstimer.


Her gis info om Spydspissens økoturismesatsing...


Oddvar og Line fra Spydspissen.no...

Dagen i dag
Dagen i dag startet med med 17-18 kalde blå, men fortsatt med værgudene på vår side. En perfekt start!
Gutta var ikke dårligere enn at de vartet opp med egg & bacon til hverandre. Etter en god frokost, pakket vi dagstursekkene og kledde oss for en lang dag ute sammen med 24 ellville Alaskan Huskies. Og for en dag det skulle bli....

Venner for livet...


Vakker skapning med blikk for detaljer...


Da Boyz In Da Hood in action...

Varm velkomst - Høyt engasjement hos elevene
Da vi ankom Spydspissen Villmarksopplevelser, Skogås i Rendalen, ble vi tatt varmt i mot. Her fikk vi omvisning, info om "Spydspissen Villmarksopplevelser og servert varm kakao, buljong, te og solbærtoddy. Etter denne seansen ble det hest- og sledetur for elevene og Guro. Undertegnede synes fortsatt at hest er best som pålegg (Noen kaller dette allergi, visstnok)
Etter gjennomgang og opplæring i hundespannkjøring, ble hundene selet opp og gjort klar for de dype skoger sammen med oss. Og la oss si det med en gang; Det ble fart og spenning fra første stund. De er kanskje ikke så store disse Alaska Huskyene, men innehar krefter, energi og pågangsmot som få andre dyr har...
Elevene fikk hvert sitt hundespann med 3 og 4 hunder. Å beskrive hvordan det var å stå bak på sleden etter disse, det er meningsløst. Denne farten i kombinasjon med full konsentrasjon, det må oppleves. Utrolig moro for oss.

Noe sier oss at vi kommer til å vende tilbake hit ved en senere anledning.


Ikke noe å si på viljen...

Friskt kveldsprogram
Vi har akkurat inntatt et "Herrens måltid" à à Guro; En utrolig god kyllinggryte med grønnsaker i currysaus. Neste post på programmet er igjen badstu med påfølgende snøbading før vi inntar hvetebaksten. Som dere nå kanskje skjønner, så har vi det bra her oppe. Vi diskuterer nå om vi blir til påsken når vi først har kommet oss hit. :-)

Friluftshilsen
Da Boyz In Da Hood,
Guro & Mats

4 kommentarer

Marte Hoel

11.feb.2010 kl.23:19

For en gjeng. Det ser ut som dere har det utrolig morsomt. Virker som menyen er helt topp og at dere sørger for at dere ikke tar av noe i løpet av turen. Velkommen hjem i morgen.

Maja og Kine

11.feb.2010 kl.23:25

WOW! Dette så kult ut! Skulle gjerne sett dere suse gjennom skogen med hundespann...det hørtes gøy ut. Håper dere fortsetter med å diske opp mat når dere kommer hjem... Og bare så dere vet det så vil vi ha dere hjem før påske! Gleder oss til å høre mer om turen:) God tur hjemover i morgen!

Rune Granhaug

12.feb.2010 kl.10:10

For en fantastisk tur!

Christina J

12.feb.2010 kl.10:52

Så artig å se at bilder fra "hjemlige" trakter! Flott at det ble hundespann-kjøring, kanskje fikk dere sett Rendals-naturen fra sitt aller aller beste!

Skriv en ny kommentar

hits